Aikapelit

Kilpaile ja pelaa pisteistä!

Yksilönä kilpaileminen

OTC Cup

OTC:n jäsenten oma sarja, johon pääsee mukaan jäsenmaksun maksamalla. Otteluohjelman puitteissa peliaika ja –paikka ovat vapaasti sovittavissa. Ottelu kestää 1 tunnin. Naiset ja miehet pelaavat samassa sarjassa. Cuppiin otetaan mukaan uusia pelaajia aina pelijakson vaihtuessa, noin kuuden viikon välein. Tutustu ilmoittautumisohjeisiin ja sääntöihin tästä.

Hallisarjat

Pk-seudun isoimmilla tennishalleilla on omat hallisarjat, joihin osallistuminen ei maksa mitään, mutta pelit on pelattava kyseisessä hallissa. Naisille ja miehille voi olla eri sarjat. Ottelu kestää 1 tunnin, ja pelaajat sopivat sen ajankohdan keskenään otteluohjelman puitteissa. Uusia pelaajia otetaan mukaan pelijakson vaihtuessa, noin 1,5 kuukauden välein. Sääntöihin voit tutustua tennishallien sivuilla. esim: TaliTaivisEsport.

Joukkueessa kilpaileminen

Lähiliiga

Lähiliigaan osallistutaan joukkueena, jossa on oltava vähintään kaksi pelaajaa. Tennisseuran jäsenyys ei ole edellytyksenä. Joukkueet ilmoittautuvat mukaan ennen kauden alkua, kausi kestää lokakuusta huhti/toukokuuhun. Otteluiden määrä kauden aikana määrittyy osallistuvien joukkueiden määrän mukaan. Ottelu kestää kaksi tuntia kerrallaan, ja se sisältää kaksi tunnin mittaista kaksinpeliä (pelataan samanaikaisesti) ja tunnin nelinpelin. Lähiliigan otteluohjelma ja pelipaikat on määritelty etukäteen, eli niitä ei voi vapaasti valita.

Tutustu ilmoittautumisohjeisiin ja sääntöihin tästä.

Etunimi

Sukunimi

Sähköposti

Kurssit kilpapelaajille

Kurssit harrastepelaajille

Lisätietoja

Success

Lomakkeesi lähetettiin onnistuneesti.

Error

Valitettavasti lomakkeen lähettäminen epäonnistui. Korjaa mahdolliset virheet ja yritä uudestaan. Voit myös ottaa meihin suoraan yhteyttä sähköpostitse: info@opentennisclub.fi